Vit sparris

Tjock, tjock vit sparris med tjock, tjock hollandaisesås och lite havssalt. Oj, vad gott det är. Tack för påminnelsen Bibbi, och ni andra - gör det här.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Hanna
Så fantastiskt gott - svårare än så behöver det inte vara!
Stor kram!
Svar:
Charlotta Ljungblad
Postat av: Lotta i Två Små Kök
Åt det i förrgår. Glöms inte i första taget! Underbart med färsk vit sparris nu men jag älskar även den gröna rackar'n!
Svar:
Charlotta Ljungblad
Postat av: sofie mumsfillibaba
Gärna!
Postat av: Emmy
Jag vet!!! Testa att toppa med rostade, grovt hackade hasselnötter och fint strimlad rå rödbeta ihop med hollandaisesåsen!
Jag testade kokt vit sparris med rabarbervinägrette, inte fy skam det heller.
Svar:
Charlotta Ljungblad
Trackback