Vit sparris

 
Tjock, tjock vit sparris med tjock, tjock hollandaisesås och lite havssalt. Oj, vad gott det är. Tack för påminnelsen Bibbi, och ni andra - gör det här.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Hanna

Så fantastiskt gott - svårare än så behöver det inte vara!

Stor kram!

Svar: Verkligen inte! Kram!
Charlotta Ljungblad

2013-05-15 @ 11:20:14
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Lotta i Två Små Kök

Åt det i förrgår. Glöms inte i första taget! Underbart med färsk vit sparris nu men jag älskar även den gröna rackar'n!

Svar: Åh, jag med! Grön sparris är också GALET gott!
Charlotta Ljungblad

2013-05-15 @ 18:13:59
URL: http://www.lottakruse.blogspot.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Gärna!

2013-05-16 @ 22:00:27
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Jag vet!!! Testa att toppa med rostade, grovt hackade hasselnötter och fint strimlad rå rödbeta ihop med hollandaisesåsen!
Jag testade kokt vit sparris med rabarbervinägrette, inte fy skam det heller.

Svar: Det där låter GALET gott!
Charlotta Ljungblad

2013-05-16 @ 22:35:10
URL: http://remsansbistro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0