Den första grillkvällen

 
Vissa har trädgård och vissa har park. Vi tillhör den sista kategorin - innerstadsbor med noll altaner, gasolgrillar och liknande i sin omedelbara närhet. Igår spenderade vi kvällen på den stora, stora gräsmattan utanför Humanisten. Jag, Magnus och Calle hade laddat med korv, rosévin och popcorn (!) för att ordentligt fira in den första riktigt varma kvällen. Hett vintips, för övrigt: Domain de Collavery. Otroligt gott! När det gäller rosévin kör jag ofta efter principen ju ljusare desto bättre. Fungerar nästan alltid.
 
 
Flipflops! Öl! Filt i parken! Jag tror inte att det blir bättre än såhär. Hur som helst - idag är det lördag, Göteborgsvarvet går av stapeln och vi ska heja på ett gäng galningar kompisar som springer. Och ja, kanske blir det en öl eller två till det. Så man inte blir uttorkad, ni vet.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Moma

Hurra, bästa platsen är skådeplatsen! Trevlig helg på dig!

2013-05-18 @ 11:59:40
URL: http://momaskitchen.se
Postat av: Mårtenssons kök

Att svalka sej med öl låter som den bästa idén vad gäller loppet, tycker vi:) Rosévinet antecknas på listan, tackar. Men flipflop idag, där går gränsen...

Ha en fin vecka, kära ni,
kramar

2013-05-19 @ 18:13:34
URL: http://martenssonskok.blogspot.se
Postat av: Hanna

Helt underbart ju!! Och jag kör alltid samma regel med rosévin - mörkröda är riktigt läskiga... Stor kram

2013-05-21 @ 12:41:31
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Emmy

Visst är dessa dagar ljuvliga, men det är tvära kast minst sagt. Ena dagen shorts och ballerinas och nästa dag full regnmundering. Ja ja, bra för planeringarna i alla fall.
Jag är som du, när det gäller rosé. Senast jag var på bolaget och expediten kom för att hjälpa mig frågade hon till sist om jag verkligen skulle ha rosévin...

Svar: Ja, det är samma sak här. Värmen har tyvärr försvunnit lite och vindarna är kallare än förut, men det är i alla fall inte iskallt. Har haft en del ordentliga skurar i veckan, och i onsdags kom det ett åskväder förbi. Supermysigt!
Charlotta Ljungblad

2013-05-22 @ 04:59:45
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: MatGalning

Tänkt att så enkla bilder kan bli så vackra. Snart är sommaren här och grillen ska fram. Det får nog bli en och annan flaska bubbel med skulle jag tro. =)

2015-05-06 @ 08:45:40
URL: http://godmatintenyttig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0