#flytta #är #kul #nästan #jämt

 
Efter två dagars flyttstök (tack alla för hjälpen!) har vi nu installerat oss i Calles föräldrars lägenhet. Möber och alles är intryckt i nya lägenheten och i väntan på att den blir färdigrenoverad ska vi bo här. Tråkigt nog har de två überfina balkonger som vi redan har utnyttjat till max - på ena sidan står alla våra tomat- och chiliplantor, och på andra sidan sitter jag och Calle med bubbel och bing (salta pinnar). Man får ju passa på...
 
 
De närmsta veckorna har vi alltså tillgång till kök (hurra!) trots att hela vårt bohag ligger nerpackat i femtiofem stycken flyttlådor. Ikväll slog vi på stort och firade nationaldagen en dag för sent med nypotatis, gräddfil och gräslök. I halvlek (det är ju fotboll ikväll!) vankas dessutom jordgubbar med grädde till dessert. Det blir liksom inte bättre än så. Hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

God helg! :))

Svar: Detsamma!
Charlotta Ljungblad

2013-06-08 @ 10:02:35
Postat av: Ann S

Förstår PRECIS vad du menar! Sååååå skönt när det e klart!

2013-06-08 @ 13:23:01
Postat av: Mårtenssons kök

Bästa balkonghänget, absolut! Om inte annat så underlättar det säkert längtan efter ert nya hak:)

Ha en fortsatt fin helg, kära ni,
kramar

Svar: Hoppas att även ni hade en fin helg, kompisar! Kram!
Charlotta Ljungblad

2013-06-08 @ 15:48:52
URL: http://martenssonskok.blogspot.se
Postat av: Emmy

Milia drömmer om att få flytta. Ja, inte hemifrån utan bara att flytta. Det är för att hon är den enda hon känner som aldrig flyttat. Vi andra i familjen hoppas att vi aldrig behöver flytta mer. Hon kanske kan få flytta ut i lekstugan lite ;-)
Det bästa är att innan ni vet ordet av så kommer ni skåla i bubbel i nya och då uppiffade lyan! Kramar.

Svar: Jag kan säga som såhär, att vi säger ofta - mitt i flyttstöket - att TÄNK om vi hade flyttat från ett hus! Då måste man ju ha typ hur många saker som helst?! Nä, jag ska börja spara pengar nu för även om det kostar multum med flytthjälp får det banne mig vara värt det när vi ska flytta i framtiden. Men det hoppas jag att det dröjer lääääänge!
Charlotta Ljungblad

2013-06-08 @ 22:50:41
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Malin´s Diner

Låter som ni är med i laget igen, gött! När väntas lägenheten bli klar tror ni?

Er meny låter som en midsommarmeny, bara sillen som saknas. Men den saknas väl alltid på din tallrik ;-) Eller saknas och saknas...

Kram kram

Svar: Vi hoppas på att den ska vara klar veckan efter midsommar, men golvet ska oljas och det ena och det andra så jag hoppas att vi kan flytta in veckan efter det. LÄNGTAR!
Charlotta Ljungblad

2013-06-09 @ 11:23:33
URL: http://malinsdiner.blogspot.com
Postat av: Lotta i Två små kök

Vad skönt att ni kan lösa det så, med boendet tills det är klart. Vi fick flytta in och bo i sovrummet medan resten av lägenheten gjordes klar. Icke att rekommendera :-)

Lycka till med allt fixande!

Kram Lotta

Svar: Det hade klart också varit ett alternativ men meh, utan kök och med ett gäng hantverkare som trillar in tidigt varje morgon kändes det ganska lätt att utesluta det alternativet :=)
Charlotta Ljungblad

2013-06-09 @ 17:47:36
URL: http://www.lottakruse.blogspot.se
Postat av: Hanna

Hurra för både kök och balkong!!!

2013-06-13 @ 14:18:23
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Edith

55! Lyllosar! Vi är uppe i nästan 100 (just nu 95). Men då är allt - och jag menar allt - packat i flyttlådor. Kläder, husgeråd, prylar, lampor etc. Vi kanske ska fundera på att rensa lite... :-) Lycka till med nya lägenheten! P&K

Svar: Ja, herreminje vad man samlar på sig saker...! Men du, snart går flytten! Iiiiii!!!! Ser fram emot hus-häng hos er i sommar! Massor!
Charlotta Ljungblad

2013-06-17 @ 14:13:23
URL: http://tantedith.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0