Den försvunna salladen

 
Bloggmonstret har varit i farten igen, för det här receptet finns inte längre med i arkivet. Det måste såklart vara något fel på allt annat, för det är inte jag som har varit och ändrat något i inställningarna eller tryckt på knappar som jag  inte vet vad de gör. Definitvt inte. Det här är hur som helst vad jag ska äta till middag ikväll, för med ett kök delvis nerpackat och ett kök på en fabrik någonstans i Danmark passar kall mat bäst.
 
Krämig pastasallad
2 portioner + matlåda
 
400 g fullkornspasta
1 burk pesto (Kung Markattas är bäst, ingen protest)
1 burk kesella 1%
0,5 burk crème fraiche, lätt
1 purjolök, ganska liten (strimlad)
1 pkt romanticatomater
1 pkt fetaost
havssalt & nymalen svartpeppar

Koka pastan. Strimla purjolök, halvera tomaterna och blanda i en stor skål. Rör i alla de andra ingredienserna och blanda väl. Smaksätt med salt och nymald svartpeppar och låt stå kallt en stund innan servering.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Amy's piece of cake

Gott, gott, gott, gillas! Jag instämmer till fullo... det måste ha varit bloggmonstret som har varit framme, hu! ;)

Inte visste jag att du hade en engelsk blogg? Vad heter den? Så nyfiken jag blir nu...

Svar: Den heter dinosaurgeek.wordpress.com - har dock varit skralt med uppdateringar den senaste tiden, det tar ju helt klart längre tid att skriva på engelska, men det är bra att ha det samlat där eftersom jag har många kompisar i USA som också vill läsa vad jag skriver!
Charlotta Ljungblad

2013-06-02 @ 18:41:03
URL: http://amyspieceofcake.se/
Postat av: Malin´s Diner

Vad gott och krämigt! Inte illa alls, hade jag lätt kunnat tänka mig till lunch i morgon faktiskt.

Vad kul att ni nu har tillgång till nya lyan. Bli en del bärande och grejande i sommar kan tänkas. Tur då att ni kan slinka in på ett smörrebröd lite då och då.

Kram kram

2013-06-02 @ 20:15:20
URL: http://malinsdiner.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Åh dom där monsterna, dom är inga trevliga typer inte. Vårt har tagit bort alla etiketterna som förut visades i varje inlägg, hur vi än letar så hittar vi inte vart han/hon har gömt dom:)
En krämig sallad låter som en god idé när det är kall mat som gäller, dom där romantiska tomaterna är verkligen godast, de svenska som ligger i diskarna nu smakar inte ens i närheten av dessa...

Ha en finemang vecka,
kramar

Svar: Hahaha, det är så typiskt när sådana saker försvinner - hur i helskotta ska man lista ut hur man ska få tillbaka dom?! :=)
Charlotta Ljungblad

2013-06-02 @ 20:51:43
URL: http://martenssonskok.blogspot.se
Postat av: Desiree

Detta låter gott. En god pastasallad är perfekt sommarmat. Jättekul och spännande att startskottet för er flytt nu gått även om ni verkar ha mycket att stå i de närmaste veckorna med golv som skulle slipas och fix av nytt kök, packande och upp-packande. Men jag är övertygad om att det kommer bli hur fint som helst när allt är färdigt och ni kommer vara otroligt nöjda. Är så nyfiken på att så småningom om få se bilder från er nya lya.
Ha en bra start på veckan. Skönt med en ledig dag denna veckan så ni får lite mer tid till flytt och sådant.
Kram!

Svar: Bilder ska du helt klart få se! KRAM!
Charlotta Ljungblad

2013-06-03 @ 10:18:18
URL: http://livingitsweet.blogspot.com
Postat av: Victoria

Åh så gott det ser ut, det ska testas!

Lycka till med all renovering!
Kram

Svar: Ja, den är alldeles underbar! En standardrätt i det Hemert/Ljungbladska hemmetr :=) Hoppas ni får en grym resa till Paris!
Charlotta Ljungblad

2013-06-04 @ 07:16:16
URL: http://victoriabrikho.se
Postat av: Plommonet

Nähä, nu glömde jag posta länken till bönsalladen och fick inte kommentera mer på den posten. Anywho! Här är den, godaste bönsalladen!
http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2012/01/hurra-for-fodelsedagsbuffe.html

2013-06-04 @ 14:57:14
URL: http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se
Postat av: Hanna

Haha, nej det kan ju INTE vara ditt fel. :) Gott hursomhelst och något jag vill äta helst meddetsamma! Kram

2013-06-13 @ 14:06:13
URL: http://matarkivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0