På väg till bästkusten

 
Jag sitter på tåget hem från Stockholm och försöker undvika mentalt sammanbrott pga mycket sporadisk internetuppkoppling. Den här helgen har vi träffat vänner och familj, besökt Korvfestivalen på Nordiska Muséet (ja, jag var antagligen den enda icke-korvätaren på plats...) och ätit en hel del god mat. Vi (Calle) har även införskattat en ny kokbok - Jonas Crambys hyllade Texmex från grunden så kommande vecka blir det (delvis) texmex-tema hos oss. Stay tuned.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Mårtenssons kök

Rub it in, bara, rub it in, korvfestival... vad är väl en bal på slottet ungefär:) Men det kommer väl förhoppningsvis fler chanser.
Har läst om denna kokboken på fler håll och blivit väldigt frestad, får väl snart bygga ut bokhyllorna.

Kramar

Svar: Oooh, ni hade gillat den där korvfestivalen! Calle tyckte det var bra men saknade lite mer krydda i korvarna - många av dem var väldigt safe. Kul event, dock!

2013-02-10 @ 20:18:12
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Marie Bergman

Vilken fin! Älskar kokböcker :)

2013-02-10 @ 21:36:20
URL: http://livetiluxemburg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

ha en bra kväll

2013-02-10 @ 23:35:41
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: Anna

Hejsan! Jag skrev till dig för ett tag sedan angående tv-serien Sjätte Dagen. Tänkte bara höra om du hört något mer? Vill absolut inte vara till besvär.. men tänkte bara höra mig för igen. Annars har jag hört att SVT "öppnar upp" sitt arkiv till påsk, och att de bl.a. kommer lägga ut gamla serier, så får hoppas att denna fantastiska serie finns med där då :) Mvh Anna

Svar: Hej Anna! Jag har inte glömt dig, men tyvärr har jag inte träffat min granne sedan sist du och jag hördes. Han är pilot och är sällan hemma och tyvärr har vi inte lyckats stöta på varandra på ett bra tag nu. Lovar att återkomma så fort jag träffar honom!

2013-02-11 @ 13:34:18
Postat av: bella

Hej! jag var också på korvfestivalen(i söndags), och tyckte precis som ni. Mycket vanlig tråkkorv, men vi köpte med oss en parmesankorv från svenskt korvhantverk iaf...

Svar: Ja, det skulle varit lite mer fart i korven! Calle tyckte väldigt mycket om Taylor & Jones (heter de så?!) men de var ju också ganska annorlunda jämfört med resten av utbudet på festivalen. Synd, men det kanske blir bättre till nästa år!

2013-02-11 @ 21:08:12
Postat av: sofie mumsfillibaba

Grymt bra bok! Ingen tacopaj där inte....;)

Svar: Hahahaha. Nä, ingen paj där inte! Känner att stackars tacopajen fick dåligt rykte igår, får nog gottgöra den stackars pajen snarast!

2013-02-12 @ 21:26:03
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Malin´s Diner

Jo, den har jag sneglat på. Kanske ska köpa på mig den nu, har hört mycket gott om kokboken.

Kram kram

Svar: Gör det, den är verkligen bra!
Charlotta Ljungblad

2013-02-23 @ 13:14:33
URL: http://malinsdiner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0