Långbakad jordärtskocka

Spännande, det måste man ju testa!
Jag blev genast sådär supersugen på detta! Dåligt att läsa matbloggar före frukost. Nu känns ju den hyfsat trist...
Åh mums! Jag har testat ett Nigel Slater-recept där de bakas i stora bitar med skal på tills liksom karamelliga, men det tar bara 40 minuter och blev kanongott, så måste testa detta och jämföra. Måste ju bli ännu bättre!
Och ja, jordärtsskockor SKA verkligen vara ekologiska, de är princip ett ogräs, så behövs minsann inga bekämpningsmedel för att de ska kunna frodas! Jag importerar mina från mammas trädgård. :)
Jordärtskocka är ju så himla gott och att långtidsbaka dem i ugn lät ju superspännande! Ha en riktigt skön fredag!
Nej, men vilken spännande grej! Måste verkligen testa :)
Vad är det du kommer med här?! Jag måste testa i helgen. Köpte en påse senast jag handlade som jag inte bestämt vad jag ska göra med. De måste ju vara goda med bara lite salt på. Vilket tips. Tack!
Ha en fin helg. Snart ses vi! Kramar.
Haha! Det där ser verkligen ut som nått från havets djupa botten. Låter onekligen spännande! Äter man alltihop?
Men hurra, vilken grej!
yummie! Vi åt något liknande på bondeträffen i vintras men det var saltinbakt palsternacka...om jag inte minns fel, kan aldrig skilja på kålrot och allt det där..hm..Himla gott var det iaf.
O så gott, Charlotta! Jag är inulinkänslig så jag kan inte äta så många jordärtskockor, men de verkar helt klart värda lite magknip!
Häftigt! Kul med långbak och experiment! Tilltugg till fördrink? Till förrätt med något från havet? Eller istället för chips?
DU och alla dina knasiga idéer - love it! :D
Meh, vad häftigt! Som jordärtskockornas pulled pork :)
Vi testade detta! Galet goda. Vi åt dem tillsammans med smör, sååå gott!
Tänk att jag har ett gäng jordärtskockor i ugnen just nu. Ska bli otroligt spännande att äta dem till middag ikväll!