Svamptoast

 
Kantareller i all ära, men champinjoner är inte så dumma de heller. Speciellt inte om de råkar vara dränkta i vitlök och serveras tillsammans med surdegsbröd och ett tjockt lager dijonsenap. Lovar.
 
Svampsmörgås deluxe
4 portioner
 
4 skivor surdegsbröd
dijonsenap
champinjoner, tillräckligt för 4 portioner
vitlöksklyftor, pressade
smör att steka i
 
Skiva svampen, stek i smör på hög värme tills vattnet kokat bort. Tillsätt pressad vitlök efter smak och tyckte. Stek brödskivorna i rikligt med smör i en annan panna tills de är ordentligt frasiga (eller rosta i brödrosten om du har bråttom). Lägg brödskivorna på tallrik, bred på ett tjockt lager dijonsenap och gör ett litet berg av svamp ovanpå. Garnera med finhackad persilja om du sysslar med sådant. Servera direkt.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Katarina

Mums, så gott!

Svar: Verkligen!

2012-09-04 @ 14:29:54
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Hanna

Mums!!

Svar: Mums it is!

2012-09-04 @ 15:06:44
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Mårtenssons kök

Tror dej!

Kram

Svar: Bra! :=)

2012-09-04 @ 17:24:08
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Gör jag svampmackor brukar jag blanda lite dijon med creme fraiche och ringla över. Supergott!!

Tack för trevlig lunch idag. Ses snart igen!

Svar: Oooh, låter gott! Ska prova nästa gång, helt klart.
Tack själv! Får köra repris när jag är hemma igen!

2012-09-04 @ 19:07:37
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Amy's piece of cake

Champinjoner är mumma! =)

Svar: Hear you sister! Älskar't!

2012-09-04 @ 21:12:00
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0