Svamptoast

Kantareller i all ära, men champinjoner är inte så dumma de heller. Speciellt inte om de råkar vara dränkta i vitlök och serveras tillsammans med surdegsbröd och ett tjockt lager dijonsenap. Lovar.
Svampsmörgås deluxe
4 portioner
4 skivor surdegsbröd
dijonsenap
champinjoner, tillräckligt för 4 portioner
vitlöksklyftor, pressade
smör att steka i
Skiva svampen, stek i smör på hög värme tills vattnet kokat bort. Tillsätt pressad vitlök efter smak och tyckte. Stek brödskivorna i rikligt med smör i en annan panna tills de är ordentligt frasiga (eller rosta i brödrosten om du har bråttom). Lägg brödskivorna på tallrik, bred på ett tjockt lager dijonsenap och gör ett litet berg av svamp ovanpå. Garnera med finhackad persilja om du sysslar med sådant. Servera direkt.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Katarina
Mums, så gott!
Svar:
Postat av: Hanna
Mums!!
Svar:
Postat av: Mårtenssons kök
Tror dej!
Kram
Svar:
Postat av: sofie mumsfillibaba
Gör jag svampmackor brukar jag blanda lite dijon med creme fraiche och ringla över. Supergott!!
Tack för trevlig lunch idag. Ses snart igen!
Svar:
Postat av: Amy's piece of cake
Champinjoner är mumma! =)
Svar:
Trackback