Mammas blomkålsstuvning

Åh, hela två veckor!!! Och ni som är så nygängade och allt, hur kan man bara göra så...
Då behöver alltså Håkan inte ha sån ångest för att han inte fått iväg boktipset än:) Dock ska det bli ivägskickat innan Callen återvänder hem.
Och hur kan man inte gilla blomkål, det med en smarrig senap på är ju underbart gott!
Kramen
Det är ju så gott! Men smaken är som baken, här hemma stuvas det makaroner och lagas lufsa när mannen är borta, då får man passa på!
När jag är borta stekts det ägg både till frukost lunch och middag, (jag avskyr stekos av ägg, speciellt på morgonen) ;-)
Så det kanske är tur man får sakna varann ibland trots alls!
Ha en fin kväll, och mycket härlig blogg måste jag säga! Ha de gott. /Linda
Vad är det med karlar? Min är likadan. Hatar blomkål. Mycket märkligt. Mammas recept (som mammor aldrig kan återge exakt) är de bästa.
Hoppas veckorna susar iväg fort!
Jag a-v-s-k-y-r inte alls blomkål. Till exempel är det väldigt gott grillat i t.ex. den där potatissalladen med pesto och grejer som vi gör ibland. Men att koka blomkål, det är verkligen ingen bra ide!
//Callen
Haha....jag är precis likadan. Sushi, vegetariskt, böner, blomkål o broccoli äter jag när Johan är borta.
Vad roligt att Callen också svarat!!!:)
HÄR är världens bästa Lulas. Hemsidan är inte mycket att hurra för men du kan åtminstone se var den ligger. Och nästa gång du är i NY går du dit och käkar kokosgrädde. Lova!?
http://www.lulassweetapothecary.com
Blomkål har ju min mage bestämt sig för att den inte tycker om, så himla synd för det är så gott. Allra godast är nog gratinerad blomkål a'la brittisk söndagsmiddag. Mums!
Och vad tråkigt att Calle är iväg så länge... :(
Jag är den ende här hemma som äter blomkål. Men jag kan utan problem stuva ett huvud och sätta i mig själv. Jag brukar bara krydda med salt och peppar, ja och kanske lite muskot eller senap beror på humör. När jag lade upp bilder på just blomkålsstuvning var det en läsare som ville ha ett recept att följa för hon vill gärna göra stuvningen :-) Många har kanske inte ätit det sedan de var barn. Såg du Pickipickis blomkål med färskost? Den ska jag testa!
Usch, det är så trist att vara isär. Ett tag jobbade Berra i Asien och var borta i 4 veckor varje gång. Det är en underdrift att säga att jag stortjöt när han åkte... Men snart är Calle hemma igen!
Håller precis på och prövar Ditt recept, och hoppas det blir gott med stekt falukorv.