Biffar med lite av allt

Visst har det varit härligt väder idag. Sen öppnade himlen sig och Tor slog med sin hammare.
Underbara biffar!
Meh, hur gör du så att biffarna blir sådär fina och fasta? Mina brukar bara bli på sin höjd platta, och gärna för mjuka... Ska följa ditt recept till punkt och pricka någon gång för att se om jag drabbats av veg-biff-förbannelsen eller ej.
Kanon, ytterligare ett vegetariskt recept att lägga i veg.mappen.
Visst är det ljuvligt väder, vi hade premiär på balkongsittning igår, med fika och allt, underbart!
Sofie: Prova, de är grymma!
Kim: Punkt och pricka, nu blir jag nervös... Fasta beror ju på potatismjölet, men se upp så du inte tar för mycket! Då smakar det lite märkligt och konsistensen blir sådär. Lite för fast, nästan.
Mårtenssons: Åh, vad härligt det låter! Här har det varit riktigt varmt idag med, så varmt att det t.o.m kom åska och regn innan. Mysigt det med :=)
Grönsaksbiffar är gott! Vitkål ger säkert en god smak i dessa!
Jag måste testa detta, veggiemat brukar inte vara min grej men detta blir kul att testa
verkligen värt att prova!
Katarina: Det gör den onekligen!
Kurtan: Gör det, mkt goda!
Lillages: Do it!
De ser jättefina ut, jag tycker ofta att veg-biffar kan se lite tråkiga ut men de här såg verkligen jättegoda ut!
De ser jättefina ut, jag tycker ofta att veg-biffar kan se lite tråkiga ut men de här såg verkligen jättegoda ut!
Få lyckas få grönsaksbiffar att se så goda ut som du. Blir nästan sugen på lite nattamat :)