Roadtrip 2012


Roadtrippin' 2010. NYC-Boston-Niagara-NYC.

Även om vår resa i juli är ljusår iväg krävs det en viss planering eftersom vi ska vara borta i en hel månad. Hotell ska bokas, bil ska hyras, rutter ska läggas upp... Efter tio dagar i Brooklyn åker vi vidare till SF, efter SF ska vi hänga i Sonoma/Napa och gå på vinprovningar tills vi storknar, efter vingårdarna kör vi norrut längst kusten, efter kusten kommer Oregon och där ska vi dricka Pinot Noir-viner i Willamette Valley tills vi storknar igen, när vi gjort det kör vi till Portland för Oregon Brewers Festival (japp, Calle svimmar lite av lycka när han tänker på det) och efter det kör vi sista rutten till Seattle och några dagars häng där innan det bär av till Sverige. Världens längsta mening? Ja. Världens bästa (bröllops-) resa? Ja. Men - vi behöver hjälp. Sitter ni inne med någon kunskap om typ... allt? Bästa restaurangen i Portland? Bästa filmen för att ladda upp inför Alcatraz? Coolaste baren i Seattle? Ni fattar grejen. Lämna en kommentar!


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: sofie mumsfillibaba

AVIS!

2012-03-26 @ 09:55:01
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Sofie: Äsch, sluta! Du får ju nästan följa med ändå, för jag kommer blogga i den mån det går.

2012-03-26 @ 11:15:45
Postat av: Hanna

Instämmer med Sofie, men det är ni väl förunnade som bröllopsresa!

2012-03-26 @ 16:27:40
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Kim

Oh, attans avis jag med. USA är ju perfekt med bil.

Hinner ni med en liten avstickare söderut från SF så skulle jag verkligen rekommendera Santa Cruz. Där hade jag tänkt att pensionera mig :)Gillade verkligen ett ställe i SF som hette "Scewers" eller liknande, låg uppe vid Ashbury Heights. Allt, på grillspett!Spenderade en dag i Sonoma, och där är det bara att glida runt från vinställe till vinställe...Jag hoppas på bra internet-access, så vi får följa varje steg.

2012-03-26 @ 21:14:35
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Pernilla

det har ju kommit nån ny serie nu som heter Alcatraz, den verkar lite sådär LOST-knasig. den kan ni ju ladda upp med! annars har jag inga usa-tips alls då det närmsta jag kommit usa är en badhandduk från miami som mina föräldrar köpte åt mig när de var där...

2012-03-26 @ 22:15:39
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Vi läste mest med stängda ögon där alltså, helt klart gröna av avundsjuka! Men en sån kanonresa är ni så väl värda.

Tyvärr så är önskedrömmar och resekataloger det närmaste vi kommit USA så vi kan inte bjuda på nåt tips. Men vi kommer helt klart att sitta klistrade när era tips kommer här:)

2012-03-26 @ 22:19:35
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Megan

Känner mycket folk längs kusten men det har varit 7 år sedan jag åkte den vägen själv, men får helt enkelt återkomma med tips! I alla fall ett fantastiskt frukostställe i Sausalito...

2012-03-26 @ 22:45:59
URL: http://inspirationsskafferiet.com/
Postat av: Moma

-Whiii, jag vet ta mig med!

2012-03-27 @ 10:08:17
URL: http://momaskitchen.se
Postat av: Matilda

Åh va kul. Måste göra nått sånt jag också :P

2012-03-27 @ 20:45:55
URL: http://matildasvensson.bloggie.se/
Postat av: Johanna

Charlotta!

Det var länge sedan.. Tyvärr har jag inga bra tips att komma med, men avis på er resa - det är jag! Tove och Gustaf var på besök hos oss här i Stockholm för några veckor sedan och tipsade om din blogg. (Jag matbloggar själv sen några månader tillbaka). Hur kan jag ha missat denna så länge?! Underbar är den, jisses vad duktig du är! :)

Nu ska jag följa den slaviskt varje dag!Stor kram från Ålands JohannaP.S fick verkligen en nostalgitrip när Minna skrev om filmquizet hos er i höstas. Det var tider det! :) D.S

2012-03-27 @ 22:30:44
URL: http://www.ensmaksak.com
Postat av: Anne

Hej, jag hittade din blogg via Desirees för ett bra tag sen men har aldrig kommenterat. Jag har en del resetips att komma med men mailar dig privat istället för att skriva en bautalång kommentar här. Hittade din mailadress under din profil. Ger lite förvarning här i kommentarsfältet dock, vet inte hur spam-skyddad du har din mail men ett mail kommer endera dagen om resetips för Oregon som rubrik...Ha en fin-fin helg!

2012-03-30 @ 18:49:05
Postat av: GD

Challe/Calle:I San Fran måste ni titta in på Cha cha cha (http://www.cha3.com/), suverän mexikansk tapasrestaurang på suverän gata - Haight Street.Länge sen sist, dags att ni kommer ner till Malmö snart så vi kan träffas./Gustaf

2012-03-31 @ 21:11:50
URL: http://gudah.tumblr.com/
Postat av: Charlotta

Anne: Tack snälla du! Tack, tack!GD: Heeey! Och tack! Du, vi kommer till Skåne till min 30-årsdag, sista helgen i April. DÅ jävlar ska vi ses och fira födelsedag, så håll er hemma! :=)

2012-04-03 @ 10:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0