Pizzadegen

Pefekt med ett riktigt bra recept på pizzadeg. Vi åt hemmagjord pizza igår. Men jag ska prova ditt recept på deg nästa gång. Är det samma tider på knådningen oavsett om man använder maskin eller kör för hand? Jag tänkte låta Kitchen aiden sköta knådandet. Mmmm låter jättegott att den är så frasig.
Kram!
fast en pizzadeg utan öl i kan väl omöjligt vara världens bästa pizzadeg? det kan väl calle ändå inte tycka på riktigt? jag tror inte på't!
Vi har varit lata och köpt den där färdiga degen de senaste gångerna men alltid bra med en bra deg i bakfickan!:)
Jag älskar denna på dinkelmjöl men jag kanske får ge Calles ett försök =)! Isåfall får Calle lova mig att testa denna topping med kantareller och västerbotten, helt vansinnigt god ;)!
http://lisasgodbitar.wordpress.com/2010/09/19/dinkelpizza/
I mitt kök kör jag en 3-timmarsdeg som är mumma! Såg den inne hos Remsan ursprungligen och den är bara SÅ god ;)
Jag som trodde att Gennaro Contaldi's recept var det bästa (det använder jag)?! ;-) Får testa och jämföra helt enkelt!