Panna II, Village Vanguard


Åh, det låter som en galen upplevelse. Ja, på ett bra sätt förstås. Vilken fin kväll på det hela taget.
Och nu undrar jag så klart hur det gick med dina bounty??
Vad härligt det ser ut med allt det röda och all belysning!
Såg du förresten att jag hade svarat dig angående god marinad till corn? http://momaskitchen.se/2010/06/17/jamaican%C2%A0jerk/
Låter som ett alldeles galet ställe. Funderade på dom där frittsen. Kan dom inte varit kryddade med five spices, en kinesisk kryddblandning som smakar lite pepparkaka. Den innehåller just kanel, nejlika, seschuanpeppar, stjärnanis och fänkål. Verkligen kul att läsa om er resa! Sandis och Mark ska göra samma resa om 2 veckor.
Coolt! Älskar såna galna restauranger.
Varför får man inte ta med sig eget vin på restaurangerna här? Oj, så mycket mer champagne vi skulle dricka få inte sant? ;-)
Det här stället ser otroligt mysigt ut. Indiskt är så himla gott! Vilken skön helkväll med jazz avslutning och allt som ni fick.
Kram!