Kryddsmör och finbröd
I lördags åt vi en alldeles genial grej innan maten. Jag tycker nämligen det är lätt att fastna i crostini-med-tapenade-träsket, och just därför var det så fint att någon (tror det var Manne - evig ära och heder till honom) kom på idén att blanda till lite örtsmör. Det anslutande sällskapet hade nämligen med sig ett stenungsbakad finbröd, och det där brödet och det där smöret tillsammans - well, det var succé.
Det är alltså inte svårare än att blanda någon finhackad krydda (tror att minna använde sig av färsk oregano) med smör, havssalt och peppar. variationsmöjligheterna är ju dessutom oändliga. Tummen upp för det.
Så enkelt, så gott!
Jaa, det är så gott med kryddsmör. Jag brukar göra ett med soltorkade tomater, basilika och lite vitlök, det brukar bli succé!
Finbröd är så gott med bara smör, det behövs inte mer!
Gott!
Ha en trevlig dag!
Verkligen ett bra och enkelt tips och som du skriver, så många olika goda blandningar man kan få till.
malin: indeed!
moma: my GOD, vad gott det låter! har du recept på det? eller du bara finhackar allt och kör ner i lite smör?
hanna: så sant!
erika: tack detsamma!
mårtenssons: verkligen! har ni några favvosmör får ni dela med er! :=)
Helt klart tummen upp!!
Helt klart tummen upp!!
Va?! Du menar att man kan ta sig ur crostini och tapenade -träsket? Men visst bjuds det på ett fint bröd och ett gott örtsmör så är jag inte svår så :-)
sofie: indeed! hoppas förresten att allt är bra med dig och magen :=)
emmy: hahaha. man kan ju det! det var inte enkelt, men det gick :=)
Enkelt, men gott! Bra tips!
Den uppstammade lavendeln är jättefin och krukorna likaså!
Trevlig helg!