Getosttoast
När jag pluggade var en varm macka med getost, honung och pinjenötter lite av ett stående inslag hos mig. Jag äter det tyvärr inte så ofta längre trots att det är så otroligt gott. Får bli ändring på det.
Getosttoast är ju också en fantastisk förrätt - dessutom enklast i världen att slänga ihop! Har du inte pinjenötter är det lika gott med valnötter.
Getosttoast
Sätt ugnen på 200°. Skär tjocka skivor av något gott bröd. Smöra lätt, lägg på en tjock skiva getost och toppa med rostade pinjenötter och honung. Grädda i ugnen i 10-12 minuter tills osten smält och fått fin färg. Servera toasten med rucolasallad och balsamicovinäger.
Kan inte göra annat än att instämma. Löjligt gott!
Så mumsigt :-)
Så gott med surdegsbröd! Jag brukar rosta det litegrann innan jag äter det om det blivit torrt, jättegott!
OK, ska bli!
en sån viktig sak glömmer man väl ändå inte?
jobbet ja, jag tror det går bra. jag har varit där och provjobbat nu de dagar som jag inte jobbar i partille, så idag ska jag dit för sista provjobbsdagen och får förhoppningsvisa veta om jag får jobbet också. så det är bara hålla tummarna några timmar till :)
OK! Det är så väldigt, väldigt gott.
Lovar att tänka på det nästan gång jag får förrättstorka. :)
Det börjar vattnas i munnen på mig... Så gott!
Ok, lovar! Trevlig helg i Sthlm!
sv: ja det var hemskt tråkigt med er vovve, alla som har haft hund vet ju hur fruktansvärt jobbigt det är att förlora dem. jag bävar verkligen inför den dagen. Men mysigt iaf att ni ska få hem en ny liten björn, det gör det ju lite enklare :)
gud vad gott det är, måste göra snarast!