Ge mig sommarEfter att ha halkat omkring på Korsvägen på väg hem från jobbet är jag redo att flytta till varmare breddgrader any day. Inte ett gruskorn så långt ögat kunde nå, och jag var knappast ensam om att se ut som Bambi (på hal is) när jag steg av spårvagnen. Oh well - nu sitter jag hemma i soffan med nypoppade popcorn och ett färskt avsnitt av Mad men på gång. Härligt. Hoppas att ni alla har en riktigt fin helg!


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Ja sommar vill jag allt ha nu, här låter det som en mindre jordbävning när snön ramlar ner från taket och tittar man ut ser man att gatan ser ut som värsta skridskobanan, skulle absolut inte våga ge mig ut på vägen utanför huset nu

2011-01-08 @ 20:50:34
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Erka Perka

Ja, man börjar väl bli en smula trött på att all snö gör det svårt att ta sig framåt - två steg fram, ett steg bak, två steg fram, ett steg bak, osv.

2011-01-08 @ 21:18:19
URL: http://erkaperkasblogg.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Känns som jag har isolerat mig! Vi var på väg till stan men när vi kom utanför dörren gick vi till ICA och handlade sen hem igen. Grr....vilket väder! Eller ska man ta på skridskorna kanske?!

2011-01-08 @ 22:52:18
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Nina

Hm, kan vi inte enas om att ta våren nu och vänta lite med sommaren? Jag älskar våren och hade gärna hoppat över den period av grå himmel, dis och dimma, blåst och ständigt regn som väntar här nere. Skånes värsta sidor visar sig verkligen så här års... Men jag är nog inte riktigt redo för sommar än=)

2011-01-09 @ 09:11:52
URL: http://laktosfritt.wordpress.com
Postat av: Nina

Hm, kan vi inte enas om att ta våren nu och vänta lite med sommaren? Jag älskar våren och hade gärna hoppat över den period av grå himmel, dis och dimma, blåst och ständigt regn som väntar här nere. Skånes värsta sidor visar sig verkligen så här års... Men jag är nog inte riktigt redo för sommar än=)

2011-01-09 @ 09:12:20
URL: http://laktosfritt.wordpress.com
Postat av: Hanna

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.

Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.

Lycka till och ha en trevlig dag!

2011-01-09 @ 11:54:26
URL: http://wordsbyme.se
Postat av: Emmy

Vi trotsade det regniga vädret idag, slirade bort till pulkabacken och åkte för glatta (bokstavligen)livet. Nu efter en varm dusch blir det soffmys.

2011-01-09 @ 14:36:07
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Anna B

Så ja Charlotta, det kommer snart igen. Ta nu lite vackra mysvinterbilder med yllegrytlappar och fyllda gjutjärnsgrytor, så kan du götta dig åt dem en svettvarm kvav dag i juli!

2011-01-09 @ 19:55:32
URL: http://skafferiet.taffel.se
Postat av: Mårtenssons kök

Ja, tack, det hade inte vart helt fel med sol och vårkänslor i luften. Just nu är det bara regn som faller och all snö som legat är tråkigt skitfärgad, blä! Enda fördelen just nu är att det är mycket enklare att cykla.

2011-01-09 @ 20:08:57
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: charlotta

linda: två bilar på vår gata fick isblock på sig, och således även intryckt tak :( hemskt!erika: oh yes, det är rena isbanan när jag ska till jobbet. hatar det.sofie: vid korsvägen skulle det def. fungera med skridskor, kan jag lova! MÅSTE införskaffa ett par broddar, alltså.nina: jooo, gärna vår för min del (för då fyller jag år, wiihoo!)emmy: åh, vad mysigt att åka pulka! trots isbackar :)anna: hahahaha. ok, lovar!mårtenssons: i den här delen av skåne (norra) är det rena isgatorna på de flesta ställen, buhu! isbjörnen är inte helt nöjd, kan jag lova, för rundorna blir tyvärr inte så långa.

2011-01-10 @ 22:58:14
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0