Getostkräm
Detta är knappast någon revolutionerande upptäckt och inte heller något som ingen av er redan vet - men, som jag brukar säga - en liten påminnelse då och då skadar ju inte.


Det här är nämligen den enklaste såsen att blanda ihop när klockan är tjugo över sex och gästerna kommer halv sju.
Getostkräm
Blanda crème fraiche (den fetaste varianten) och en rulle av Président 12 petits chèvres doux (den där förpackningen med två rullar av ganska mild getost) + salt och nymald svartpeppar. Vispa med elvisp och ställ kallt ett litet tag innan servering.
Blanda crème fraiche (den fetaste varianten) och en rulle av Président 12 petits chèvres doux (den där förpackningen med två rullar av ganska mild getost) + salt och nymald svartpeppar. Vispa med elvisp och ställ kallt ett litet tag innan servering.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: karin - trattoria
en bra påminnelse :) den här skall jag servera till mina rödbetor :)
Postat av: Ann-Louise
Enkla, goda såser är alltid uppskattat! Denna ska jag snabbt slänga ihop imorgon. Kanske med lite färsk dragon i... ;)
Postat av: Emmy
Vi tackar ändå för påminnelsen! En sådan här godsak får absolut inte falla i glömska :-)
Postat av: Erika - Bakglädje
Det är något i min smak... tyvärr gillar inte min man getost. :-(
Postat av: Hanna
Mums, ska absolut testa, och tack för tipset på riktigt mild getost, föredrar det faktiskt!
Postat av: Henricks tankegångar - inredning, design, trend & trädgård
Hej! Kul att träffa dig idag! Säger bara wow vad mycket gott jag hittade här på bloggen. Nu ska jag testa lite saker till helgen från några recept jag hittat här. Ha en fin helg! / Henrick
Postat av: sofie mumsfillibaba
Klart sådana recept tål att upprepas!! Gott gott!!
Postat av: Malin
Jag älskar när enkelt är lika med gott! Getost i mitt hjärta :)
Trackback