Kall middag
Den senaste tiden har jag blivit väldigt förtjust i att äta småplock till middag. Det är ju himla trevlig att kunna äta flera små rätter istället för bara en, och dessutom brukar vårt småplock vara kallt - och det passar mig alldeles utmärkt nu när Göteborg drabbats av tillfällig värmebölja.
Bäst av allt med kvällens plockmiddag? Den iskalla gazpachon med chiliflakes, och de inlagda kronärtskockorna. Ljuvligt.
Mmm, fast jag redan ätit vattnas det i munnen på mig!
Det är alltså ett år tills ni ska gifta er? Då har ni ju massor av roligheter framför er!! Inte ett år sedan ni gifte er?
Åsa: Precis, ett år kvar tills det är dags! :=)
Hot hot!!! Kall mat är guld just nu!! Gazpacho var en bra idé...
Grattis på minusbröllopsdagen! Hoppas du delar med dig lite av planeringen framöver!!:)
Oooo... vilken bra idé! Då vet jag vad vi ska mumsa i oss till middag imorgon tillsammans med flera glas vin. :)
Du råkar inte ha några bra vintips till gazapachon?
Då får man ju ta och gratulera!
Och gazpacho - Yummy!
Fattade först ingenting, vadå bröllopsdag, ni är väl inte... men så trillade polletten ner:) Grattis, så där ett år i förskott!
Jo, men plock är ju härligt gott, tackar vi inte nej till, varm eller kall.
Åh, det kommer att bli toppen! Olof och jag hade världens bästa dag för snart tre veckor sedan, allting var perfekt, och bröllopsresan var precis lika bra! Varma lyckönskningar och kramar till er!
åh,vilken söt idé att ha nedräkning TILL bröllopet! Det vill jag också ha, när nu det än blir ;)
Grattis - så härligt att räkna ner!
Iiiiii... Så spännande med all planering! Det är verkligen en dag i ens liv som är så stor. Grattis till minusbröllopsdagen :-)
Småplock älskar jag. Det är för att jag aldrig kan bestämma mig. Det finns så mycket gott, så varför välja.
Idag har jag gjort sangrian du bloggade om för länge sedan, men den fastnade i minnet. Blev jättegod! Frisk och läskande i värmen. Lite väl kanske ;-) Tur jag inte hade en större karaff...
Grattis på minusbröllopsdagen :-)
Sofie: Absolut! Något ska jag nog kunna dela med mig av :=)
Ann-Louise: Tyvärr inte! Igår var det så varmt att vi körde isvatten genomgående :=)
Kim: Tack!
Mårtenssons: Haha, tack! Känns mycket bra :=)
Helena: Tack snälla du! Det har varit kul att få följa ert bröllop på bloggen!
Alexandra: Tack!
Postadress Torslanda: Verkligen, det är fint att ha något att se fram emot!
Emmy: Åh, kul att du provade den! Den är verkligen grymt god!
Linda: Tack! :=)
Hej! ville bara säga att jag älskar din blogg! Jag har haft en ätstörning (som jag håller på att bli frisk ifrån) och din blogg har inspererat mig till att våga testa massa nya maträtter och sånt!
Kolla gärna min blogg och lämna en kommentar om du läser dethär!
Skulle betyda så himla mycket!
Kram!
sv: ja det är bästa sommarmaten, jag har knappt någon inspiration alls när det gäller varm mat. Vad spännande med -1 år! Vi firar 4 år i dagarna men inget bröllop i sikte, haha!
Småplock går verkligen inte att tröttna på! Jag blandar gärna varmt med kallt, fast på sommaren blir det mest kalla rätter.
Grattis till minusbröllopsdagen! Vad roligt! Planeringen är ju halva nöjet. :-)
Skulle du kunna lägga ut receptet på gazpachon?
Linnea: Tack för dina snälla ord!
Frida: Tack! Visst är det så :=)
Sara: Fixat!