Kavorkas korv 2010: saltsicchan
Nä, det är inte jag som har döpt korven. Så pass mycket göteborgare är jag inte ännu... Team Kavorka har stånkat korv hela kvällen, och jag har tittat in i köket då och då för att kolla läget.
Eftersom jag varken äter eller tillverkar korv själv får Calle, ena halvan av Team Kavorka, rapportera: det gick jättebra med korven, den blev god och saftig. och smakrik. den blev kanske något för salt (därav namnet, min anm.) och vi skulle kanske haft i mer fänkål. Nästa gång så ska vi nog prova på en "örtigare" korv med typ oregano och basilika i. Och vi ska även ha i rödvin istället för julöl som vi körde på denna gången. Kavorka-betyg: 4,5 kavorkor av 5 möjliga.
Alltså, heder åt grabbarna bakom korvmaskinen!
Vi (läs Håkan) har oxå haft tankar på att försöka oss på lite korvtillverkning nu innan jul. Receptet ser vi verkligen fram mot, speciellt det som är lite örtigare.
Vad härligt att de gör korv ihop. Jag gjorde det tillsammans med min mamma och faster när jag var liten.
Åh, jag ska oxå göra korv när jag kommer hem till föräldrarnas "korvstånk". Ser väldigt gott ut!
Och oj vad du postar inlägg nu, räcer!
Bra jobbat pöjkar!!
Det här såg riktigt spännande ut, korv har jag aldrig provat! Måste skärpa mig med kommentarerna, de har varit obefintliga en tid. Lite tråkigt eftersom man tappar en del av gemenskapen!
Trevlig 1:a advent!
Sweet, örtkryddor funkar nog bra. Jag gick lite hårt på med kanel i korvtillverkningen i höstas. Nu inser jag att den förmodligen funkar bra i jultider. Får nog tina ett par och värma lite rödkål. M