Getostcrostinis
De här små underverken gjorde Calles mamma en gång för längesedan när vi var där på middag. Jag har drömt om dem allt sedan dess och i lördags var det ett plötsligt-händer-det-moment hemma hos oss.
Av en händelse hade vi crostinis, getost, rosmarin och pinjenötter hemma på en och samma gång, och då var det ju liksom självskrivet vad vi skulle bjuda på till bubblet. Det är knappast komplicerat att göra de små godbitarna - bred lite getost av färskostvariant på en crostini och toppa med rostade pinjenötter och ett rosmarinblad.
Gillar rosmarin sådär men getost är ju göttigt!! Gillar din underrubrik!!!:) Förhoppningsvis blir det gås i skåne nästa helg för oss!!!
Det där lät ju precis som något jag skulle vilja äta. Nu, typ. Återkom gärna med gås, älskar gås
Kul att du gillade loggan! Det är min lillebrolles verk. Tur för mig att hans eget företag inte ännu är up and running, för ännu kan jag betala i cupcakes istället, hehe :)
Mon amie, visst är de vackra! Mina föräldrar har en massa original som de använder som vardagsservis, kan du fatta. Det hade jag inte heller tackat nej till iofs :)
Pinjenötter! Avundas lite. Vi har slutat med dem sedan Olof-sambon drabbades av Pine mouth syndrome. Huga! Kör macademia istället, vilka funkar men är generellt överskattade (hatbreven kommer att hagla in..)
Vad gott det ser ut.
Mums!
http://smaskelismaskens.blogspot.com/
Getost med rosmarin och pinjenötter, det är ju genialt! Det slår bredbar feta med hästlängder! Det ska jag ha på mina crostinisar nästa gång! :-)