Dijoncrème

Jag tycker väldigt mycket om att ha sås till det jag äter - bland annat till pytt i panna. Den här sortens sås med dijonsenap brukar man vanligtvis ha till Biff Rydberg men jag har adopterat den till ett helt gäng med andra rätter där lite senapssås kan passa. Det mesta, med andra ord...



Gör den precis så stark du vill men jag tycker om när det riven till ordentligt i näsan! Snåla inte heller med salt och peppar.

Enkel dijoncrème
Blanda en burk crème fraiche (helst 34 procent) med valfri mängd dijonsenap och strö över havssalt och nymalen svartpeppar. Blanda lätt och låt såen stå en liten stund i kylen innan servering.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sibah

Oj va gott! :):)

2010-02-10 @ 22:54:37
URL: http://www.sibah.bloggg.se
Postat av: Stig

Jag håller med till fullo, det är icke tänkbart att äta Biff Rydberg utan Dijoncrème.



Vänliga Hälsningar

Stig

2010-02-11 @ 09:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0