Borta bra, NYC bäst

Hemma! Eller ja, nästan-hemma då - har precis landat i lägenheten i Brooklyn efter två dagars bilfärd från Niagarafallen. I en vecka framåt blir det häng med bästa vännerna, kära restaurang-återseenden (världens bästa pad thai på Bedford av, bland annat) och antagligen en och annan konstutställning. Men, först - Niagarafallen. En helt fantastisk upplevelse som skulle vara ännu bättre om det inte hade varit så sjukt osmakligt runt omkring. Casino, Hard rock café, neonskyltar, snabbmatsrestauranger... nästa gång - om det blir en sådan - kommer jag titta på fallen från den amerikanska sidan, utan tvekan.Jag beundrar (såklart) fallen en masse!Sjukt fint! Maid of the mist på väg in i misten.Någon undrade om vi skulle ta en tur med maid of the mist - det blev aldrig så, vi gick istället en tur som hette "journey behind the falls" som tog oss en bit bakom fallet.Den obligatoriska vi-har-varit-vid-niagarafallen-bilden. jag och callen!

Nu ska jag springa ner till hörnet och köpa Brooklyns (kanske världens) bästa falafel. Hoppas allt är fint med er hemma.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sana

Vilken roligt trips!!

jätte fint niagarafallen fantastisk ;=)

2010-08-25 @ 09:05:11
URL: http://sana-madebylove.blogspot.com
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Gud, vad häftigt! Ett "måste" resmål i livet känns det som. Ja, vi kommer förhoppningsvis oxå komma till USA en dag. Har semester om två veckor o inte bestämt vart det bär hän ännu....Italien och värme lockar!!:)

2010-08-25 @ 09:20:14
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Åh... Jag vill också vara på resande fot... Här hemma har det blåst full storm idag och den härliga sensommarvärmen har blåst långt bort. Så nu laddar vi med tända ljus, mysiga filtar, varmt te, bra böcker i soffan. Ja, vi som inte är ute i vida världen då...

2010-08-26 @ 03:16:01
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: tina

Fint, fint, fint!

2010-08-26 @ 09:24:58
URL: http://www.pickipicki.se
Postat av: Mårtenssons kök

Låter nästan mer spännande att göra som ni än att ge sej ut på Maid of Mist, stå i blåst och spöregn kan man ju liksom göra här hemma oxå:)

2010-08-26 @ 20:00:41
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0