Aubergine mille feuille

Romrapporten fortsätter, för oj vad mycket god mat vi har ätit!



Jag åt en fantastiskt god förrätt på en restaurang i Rom - aubergine mille feuille. Tunna skivor aubergine toppade med tomatkräm och mozarella. Smakade lite som en minivariant av moussaka fast utan kött och på italienskt sätt. Grymt gott tillsammans med basilikaoljan som serverades till - och ett bra alternativ till förrätt när det råder idétorka.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Emmy

Aubergine är jag så dålig på att göra något annat med än att ha det i gratänger. Ser jättegott ut och så enkelt.

2010-04-15 @ 20:24:36
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Pernilla

oj, jag visste inte ens vad pressgurka var för någonting förrän du skrev det till mig nu. men då googlade jag på det så nu vet jag ;) jag satt faktiskt och saknade smörgåsgurka till min köttfärslimpa, men den hade tagit slut ju.



mmm, det där ser jättegott ut. jättebra tips på förrätt, det är verkligen det svåraste jag vet att hitta på någon rolig förrätt!

2010-04-15 @ 21:33:52
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Ser underbart gott ut!! Verkar som vi varit på samma gata o käkat: Via Margutta. Många härliga restauranger!! Vi hade en underbar helg, verkar som ni oxå haft det!!:)

2010-04-15 @ 22:18:16
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Isabelle - På Menyn

Underbart! jag ska nog också se till att ta mig en tur till Rom till våren :)

2010-04-16 @ 13:55:12
URL: http://pamenyn.blogspot.com
Postat av: Loulas Kök

Det där såg ju helt ljuvligt ut!

2010-04-16 @ 22:28:49
URL: http://loulaskok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0