Il gelato di San Crispino
Det är ju inte direkt en hemlighet att världens godaste glass finns i Rom. Många av glassbarerna serverar dock glass med varierande kvalitet, och just därför blev vi überglada när vi hittade Il gelato di San Crispino - den godaste glassen i stada. Den var faktiskt så god att vi var tvugna att äta ännu en glass nästan direkt efter vi hade ätit den första. Äpplesorbeten var fantastisk, för att inte tala om deras bananglass! Kolla in butiken på Via della panetteria 42.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Jessica

Ser ut som ni haft en toppenresa. Och jag kan tänka mig att äkta italiensk glass måste vara något alldeles extra. Som tur är har vi ett jättebra italienskt glasscafé i närheten med supergod glass. Same, same but different =)

2010-04-13 @ 16:30:53
URL: http://hallonblabar.blogspot.com
Postat av: ADRIAN

Gött, SC gör riktigt god glass!

2010-04-13 @ 23:34:25
URL: http://måsteman?.se
Postat av: C

Jessica: ja, det har varit grymt skönt att komma bort ett tag! och hey, det låter inte alls dumt med glassbar i närheten - tur för mig dock att det är en bit till lejonet och björnen här, annars hade jag gått upp tusen kilo kan jag lova.Adrian: true that!

2010-04-14 @ 09:50:22
Postat av: Hanna - Bakfnatt

Hej! Vilken mysig blogg du har, massor av grejor jag får ta och kolla in framöver =) Håller med dig om att Lejonet och Björnen har helt underbar glass!! Själv har jag inte stött på något som ens går att jämföra med ;-)

2010-04-14 @ 20:28:55
URL: http://www.bakfnatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0