introduktionsdag för en icke-anställd.

idag har jag varit på introduktionsdag för nyanställda i örgryte, mkt trevligt, även om jag i egenskap av praktikant inte riktigt räknas som nyanställd. jag har lyssnat på föredrag, blivit bjuden på lunch och varit på guidad rundtur i hela örgryte (och har på köpet hittat femtiotusen fina hus att flytta in i när det är dags för det) - ett av funkishusen i skår skulle jag knappast tacka nej till. efter min handledares eminenta genomgång av kommunikationen i stadsdelen rusade vi till ett annat möte och efter det tyckte vi att det var dags att gå hem. snart ska jag och calle till linné för att hämta upp våra senaste impulsköp och resten av kvällen ska jag spendera på soffan med män som hatar kvinnor. boken alltså, höhö. imorgon är det äntligen fredag, vilket innebär - förutom att mamma, pappa och isbjörn kommer upp - middag på ritz. hej!


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Lea

haha... du vet väl att petersens numera äger huset ritz, och ev kommer ta över klubben i sinom tid (men det är hemligt)?

2009-05-08 @ 10:34:33
Postat av: Lea igen

och för att svara på det förra:

satan vilket vuxenjobb, well done! är det kul? vad får du göra? jag är också på praktik, malmö aviation på landvetter, roligt! och bor kvar i stan, du är välkommen förbi på en kaffe, fika, öl när som!

2009-05-08 @ 10:40:09
Postat av: C

ryyyys, ska de ta över fina ritz? suck. praktiken är superkul! hur går det för dig? ja, jag kommer bo kvar i göteborg hundra år till, minst, så en öl får vi ta! blir det inget villa för dig i sommar då?

2009-05-09 @ 08:49:41
Postat av: Lea

det går bra, det är härlig miljö på flygplatsen och folk är trevliga så jag trivs!

vet inte hur sommaren ser ut än.... vi har fått nya chefer och, ja.. bättre ta det över en öl än på offentligehetens internet.

2009-05-11 @ 08:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0