barcade.

det blev ingen strand for oss igar for just nar vi skulle ga berattade adam att alla strander var stangda pga inkommande storm el dyl. med tanke pa hur varmt det ar har kanns det sadar roligt att aka till stranden och inte kunna bada, sa vi bestamde oss istallet for att aka till museum of natural history. det var mkt trevligt att titta pa bjornar, tigrar och andra farliga djur. calle var helt lyrisk och gick runt och fotograferade minsta antilop, haha. efter museet gick vi till en grekisk restaurang och at fantastiskt god mat for en resonabel summa pengar. mkt trevligt! hann med en runda i CP innan det borjade regna sa da hoppade vi pa tunnelbanan och akte tillbaka till williamsburg dar vi gick till en bar som calle blev helt lyrisk over - the barcade. en bar som var proppfylld med gamla arkadspel (jag var for ovrigt grym pa rampage, calle och adam fastnade nastan omedelbart vid punch out). calle sag ut som en liten pojke i en godisaffar och kommer nog i fortsattningen att definiera barcade som resans hojdpunkt.

kvallen avslutades i adams studio med tostitos, dip, hot toddy (mkt bra nar man har ont i halsen - whisky, honung, the och citron) och men in black. mkt mysigt. nu ska jag vacka calle sa vi kan ga ner till the archive och ata frukost. dagens plan ar ett besok pa brooklyn brewery, och efter det aker vi till governor's island for att titta pa ett stalle dar alex ska stalla ut tavlor. ikvall var det tankt att vi skulle ha en BBQ pa taket men med tanke pa stormvarningar och regnskurar far vi nog relokalisera oss till ett lite mer regnsakert stalle. hej!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: bibbi och ulf

Kul att läsa och se bilder från ny. Väldigt bra kort på er. Alexandras målningar tycker ulf mer om än bibbi, jaq(ulf) skulle gärna ha en sådan. Förstod jag det rätt måste ngn idiotkärring tagit er väska från bandet och reg. den till fort lauderd. Var hos chris davidsson på ödsmål igår, han hör nog av sig när han kommer till ny på måndag, har calles mobilnr. håkan och lena var hos oss igår kväll, de gick hem kl.03.00, slitsam historia för folk i anslutning till pesionsåldern.

2009-08-22 @ 17:13:48
Postat av: M & T

2009-08-22 @ 20:50:24
Postat av: M&T

Vad kul att läsa och känna igen sig! Bilderna var jättefina. Ska bli så kul att se alla sen. Hoppas verkligen ni har det underbart, eller förresten det vet vi att ni har ;) Puss på er!

2009-08-22 @ 20:53:57
Postat av: Anonym

Rampage? Är det där man klättrar på hus med monster och slår sönder dom? Det är iaf grymt! :D

2009-08-28 @ 22:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0