Skåne

Jag och Snuckaroo är hos mamma och pappa och vi har än så länge hunnit med att träffa två gamla klasskompisar, mys med Nallebjörn och idag ska vi baka semlebullar.
 
Pappa och Snuckaroo I Mamma och Maria.
 
 
Imorgon åker vi mot Göteborg igen, då blir det pizzafredag, drinkar och På Spåret i vår lilla familj. Hejdå Skåne, vi ses snart igen!

Orust

Vi har haft det riktigt mysigt på landet, precis som alltid. Det snöade rejält när vi kom upp och vi hade lite svårt att ta oss ända fram till huset men efter att vi tagit lite sats gick det. Typ. På eftermiddagen öppnade vi en flaska champagne och spelade spel, och på kvällen lagade Magnus och Sara middag (hasselback, biff och svampsås!) till oss. 
 
 
Idag har vi tagit en promenad bort till Hals, det var halt och livsfarligt men friskt och kallt i luften. Ljuvligt! När vi kom tillbaka fick Clara sova en stund till i vagnen och jag och Calle plockade undan lite söndriga krukor och plockade ner julgranslyktorna från flaggstången. Nu är vi hemma igen och Calle springer omkring med Clara i selen och jag ska kolla på Fosterland.

Veckan som gått

Den här veckan har det varit fullt upp, om man säger så. Träff med mammagruppen, klipptid, middag här hemma och i helgen åker vi till landet med Magnus och Sara. Hurra! En sammanfattning? Ok!
 
Bra
Kört bil själv med Clara
Fick till en klipp- och färgtid och ser numera inte ut som en skräcködla i håret
Ska träffa Caroline, Fredrik och Ville ikväll. Hurra!
 
Mindre bra
Parkerkingsbot (skit också)
Tappade mobilen i toaletten (MEN den fungerar ändå, hallelulja)
Tog fel på tiden på BVC och gick dit en dag för tidigt
 
 
Gjorde dessutom banoffeepaj för första gången i mitt liv och den fick två tummar upp av samtliga runt bordet. Hurra! Den ska jag göra igen. Nu ska jag gå och handla två lyxiga smörgåsar på Ljunggrens för idag kommer Fredrik och hans lilla Alice hit på lunch. 
| Banoffepaj | Kommentera
Upp