Hej, Skåne!

Några bilder från dagen, som har inneburit storhandling på Coop, matlagning, snö och nyårsförberedelser. Clara har dessutom badat och "någon" överdoserade visst badolja så håret ligger numera slickat. Hoppas ni har det bra hemma, vi saknar er!
 
 
Och just det, Stokkestolen är äntligen färdigmålad. Hallelulja!

Hemma!

Vi har landat hemma efter ganska exakt en vecka på turné och det är obeskrivligt skönt. Det verkar Clara också tycka för hon har sovit största delen av kvällen så vi har hunnit med pizza och ett avsnitt av Historieätarna. Hurra! Var lite sugen på att öppna en flaska vin men efter den här julhelgen får det vara någon måtta på dekadensen...
 
 
Nu har vi två någorlunda oplanerade dagar (bortsett från storhandling och sådant spännande) innan det är dags för nyårshelgen. En av mina favorithelger på hela året, faktiskt. Efter det är det inte många dagar kvar tills vi åker till Idre. Spännande!

Julafton

Pepparkakshuset står odekorerat på matsalsbordet, pepparkaksdegen står obakad i kylen och här är saker typ överallt. Inte riktigt en jul så som jag är van men jag antar att det är så det är när man firar jul med en två veckor gammal baby. Just nu längtar jag mest efter att julstöket ska vara över, precis som jag brukar känna ungefär vid den här tiden. Julen för mig är som bäst runt första advent, och min julkänsla försvinner nästan alltid ungefär en sekund efter att vi tittat klart på Karl Bertil. 
 
 
Nåväl, nu ska jag leta upp lite julstämning på självaste julafton, väcka mitt lilla barn och dricka lite glögg. God Jul!
 
| Julafton | Kommentera
Upp