Baklängesmatsedeln vecka 38

Den här helgen har jag tankat energi. Tagit det lugnt, ätit mycket god mat, druckit ett riktigt pangvin, plockat äpplen från vårt äppleträd och kanske bäst av allt - jag har gjort crème caramel för första gången i mitt liv och den blev SÅ god. Och det var ju inte alls svårt? Hurra! Nu ska vi kika på ett avsnitt av The Mandalorian så here goes - baklängesmatsedeln till eder service.
 
I måndags åt vi spaghetti med "spaghettisås" som Clara oftast kallar det (bolognese vill säga) men min variant fick inte tillnärmelsevis så höga poäng som mina föräldrars får. Haha.
 
I tisdags gjorde vi en morotssoppa med ingefära som vi toppade med citronkräm, tabasco och rostade solrosfrön. Till soppan bakade jag och Clara pizzzabullar.
 
 
I onsdags gjorde vi en stor texmex-ig sallad.
 
I torsdags hämtade vi hem sushi.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags åt de andra spaghetti vongole. Istället för musslor hade jag marinerade kronärtskockor i min pasta. Till det? En helt ljuvlig chablis. Till efterrätt åt vi crème caramel.
 
Idag är det söndag och till middag köpte vi hem falafel.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Tackar åter för inspo! ;=)

2020-09-26 @ 15:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0