Baklängesmatsedeln vecka 9

Hej från fjällen! Vi är i Idre tillsammans med mina föräldrar och jag, Calle och Clara ska snart bege oss ut i backen. Vad vi ska äta ikväll har vi redan bestämt, så här kommer baklängesmatsedeln redan nu. Hoppas ni har haft en fin vecka, vänner!
 
I måndags åt vi klassikern stuvade makaroner med vegetarisk chorizo, chilisås och vitkålssallad.
 
I tisdags åt vi en tomatsoppa som vi förberedde i måndags kväll. Den toppade vi med mozzarella, risoni och färsk basilika.
 
I onsdags var slängde jag i mig mat efter att ha varit på ölyoga på Vega, och det blev inget mer spännande än smörgås med ost, fil med granola och en kopp te.
 
 
I torsdags gjorde vi crèpes som vi fyllde med en kall avokadoröra med gräddfil, rödlök och pressad citron.
 
I fredags åkte vi mot landet och till middag köpte vi hem mat. Pizza till Calle och Clara, falafel till mig och Sigge.
 
I lördags kom vi upp till Idre och till middag hade jag förberett en rucolapaj med soltorkade tomater som vi åt med en kall sås yoghurt, spenat och basilika och en stor grönsallad.
 
Idag är det söndag och till middag ska vi äta kroppkakor med sirapsstekt vitkål, svamp och lök. Till det ska vi ha brynt smör och gröna ärtor, och de andra får även bacon till.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: CIA

TACK FÖR INSPO :):))

2020-03-06 @ 08:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0