Gorgonzola- och mascarponekräm

Såhär i juletid har vi nästan alltid pepparkaksdeg på lut i kylen. Perfekt att bara kunna plocka fram eftersom Clara ganska ofta får för sig att hon vill baka pepparkakor - och inte mig emot, för det doftar ju helt fantastiskt i hela lägenheten när de gräddas.
 
 
Till mina pepparkakor tycker jag om att äta mögelost. Och vem gör inte det, egentligen? En himmelsk kombination.
 
Gorgonzola- och mascarponekräm
Blanda gorgonzola (jag köper alltid gorgonzola över disk men jag kan tänka mig att 150-200 g blir lagom) med ungefär en halv ask mascarpone, beroende på hur stark gorgonzolasmak du vill ha. Vispa med elvisp tills du har en ordentligt fluffig kräm.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Amazing!!! 🎄🎅🏼🎅🏼🎄🎄

2019-12-15 @ 07:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0