Blue cheesedressing

Jag är tacksam för det faktum att vi har hunnit med fler middagar på trädäcket de senaste veckorna än vad vi har gjort sammanlagt de senaste två åren. Grillen har gått varm, som hos resten av Sveriges befolkning, och inte mig emot alls. I helgen grillade jag grön sparris, och till den hade jag en fluffig blue cheesedressing som råkar vara lite av mina favoritdressing av alla dressingar i hela världen.
 
 
Funkar till nästan precis allt. Dipp till rädisor eller selleri (eller båda...) eller kanske till kycklingvingar om du sysslar med sådant. 
 
Blue cheesedressing
Blanda ungefär 1 dl crème fraiche eller gräddfil med 1 dl vispgrädde. Smula i önskad mängd blue cheese (beroende på hur stark du vill ha den) och vispa med elvisp tills dressingen har blivit fluffig. Smaka av med nymald svartpeppar och eventuellt lite havssalt.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Camilla Persson

Visst är det gott med grillat och att få äta det utomhus gör det ännu bättre :)

Svar: Ja så är det verkligen!
Charlotta Ljungblad

2018-06-05 @ 09:16:50
URL: http://xamiilla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0