Vit sparris med ramslök

Sparrisen är här. Äntligen. Jag vägrar köpa sparris när den inte är i säsong men nu är det äntligen dags och jag planerar att äta sparris minst en gång i veckan den närmsta tiden. Jag är speciellt svag för vit sparris och godbitarna äter jag helst med någon form av hollandaisesås.
 
 
Den här hollandaisesåsen med citron är en riktig favorit, för att inte tala om den här varianten med grapefrukt som är helt fantastiskt god. I helgen toppade vi vår sparris med just citronhollandaise och strimlad ramslök. Ett glas iskallt vitt vin till det och vårens bästa lunch är fixad.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Kiah

Looks lovely!!!!

Svar: Thanks!
Charlotta Ljungblad

2017-04-27 @ 22:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0