Pech Bellini

Här sitter jag i en nystädad lägenhet med packningslistor och högar med kläder till höger och vänster. Imorgon åker vi till landet för några dagar, sen hem och hämta upp mer packning, åka till Skåne och sen vidare till Köpenhamn och New York. Semester, alltså. Så skönt.
 
 
Imorgon ska jag fira in ledigheten med en flaska bubbel, och hittar vi fina och saftiga persikor slår vi nog till på varsin peach bellini. 
 
Peach Bellini
2 glas
 
1 persika, gärna den platta varianten
prosecco, väl kyld
 
Krama persikan med händerna och tryck igenom en sil tills du får en fin persikopuré. Häll upp i två glas och fyll upp med väl kyld prosecco (eller annat bubbel). Garnera med myntakvist eller drick precis som den är.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så mycket härligt du har att se fram emot!

2016-06-30 @ 22:18:21
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Jossan

Mums, lät ju otroligt gott! :)

Svar: Kul!
Charlotta Ljungblad

2016-07-01 @ 16:33:35
URL: http://xenomorphs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0