Att grilla tunnbröd

För några veckor sedan gjorde vi en dubbel sats av de här orientaliska tunnbröden så att vi kunde äta några på direkten och ha resten på lut i frysen på landet. Det där med mat i bröd kan ju sällan bli fel och ofta fyller vi våra med någon form av vegetarisk biff, lite grönsaker (gärna tomat- och löksallad!) och en kall (och stark!) sås.
 
 
Calle fixade degen och kavlade tunna, tunna bröd och jag stod för grillandet. Lägg ett bröd på gallret och vänta tills det börjar bubbla (vilket tar en minut eller två), vänd sedan med hjälp av en tång och grilla andra sidan. Blir det stora luftbubblor kan du slå hål med hjälp av tången. Lägg de klara bröden i en handduk så att de håller sig varma.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Coolt!

2016-06-14 @ 16:40:24
Postat av: Jossan

Mums, vad gott!! :D

2016-06-14 @ 16:42:37
URL: http://xenomorphs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0