WePopOp och kampen för kastrullpopcornen

För ett tag sedan hade vi vänner över på middag och vi kom osökt in på min besatthet faiblesse för popcorn. Förr i tiden var det dillchips som gällde men så fick jag ju gallsten under graviditeten och chipsen var ett minne blott. Hur som helst - våra vänner berättade om sin vän som startat upp WePopOp, en sida där man kan gotta ner sig rejält om man gillar popcorn. Om jag blev eld och lågor? Eh, ja. Om jag beställde en prova-på-popcornresa för tvåhundranittionio kronor? Eh, JA! Varianten jag beställde heter lite mer exakt Den första popcornresan - prova på och för några veckor sedan kom första leveransen. Hurra! 
 
 
Vi har än så länge provat tre olika varianter och jo, det är faktiskt skillnad på de olika sorterna! Återkommer med utvärdering när vi har gått igenom hela popcorn-resan. Hoppas att ni får en fin helg - jag ska gå på fyraårskalas, äta middag med goda vänner och besöka vår lilla odlingslott. Men först - hemresa mot Göteborg igen (jag har nämligen varit i Skåne de senaste dagarna!). Happy #flamingofredag!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Therese

Skoja min doja! Jag för med den stora kampen att folk ska våga vägra micropoppe. Jag har med helt missat detta med Popop och kommer med knappa hem ett paket.

Svar: GÖRT! Grymt kul!
Charlotta Ljungblad

2015-03-20 @ 21:28:40
URL: http://www.delikatesses.se
Postat av: sofie

Vilken grej!

Svar: Jag VET!
Charlotta Ljungblad

2015-03-22 @ 21:00:23
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Kim

Ha ha visst är det fantastiskt! Jag kom också i kontakt med Bruno genom en vän och fick snart en popcornresa på posten. Hoppas hoppas trenden får spridning.

2015-03-26 @ 14:19:31
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0