Vykort från Idrefjäll

Idag är vår sista dag i Idre (vad en vecka går snabbt!) och vi ska spendera en del av eftermiddagen i skogen tillsammans med ett gäng siberian huskies. Vi ska nämligen åka på tur med ett hundspann och jag vet inte vem som är mest exhalterad över det här - jag, Calle eller mina två äldsta syskobarn som ska följa med. (Jag, antagligen.)
 
 
Det finns ju så många fina saker med Dalarna och det är då något speciellt med den här lilla men ack så fina byn som har legat mig varmt om hjärtat sedan jag var liten. Är mycket glad och tacksam över att mina föräldrar orkade baxa in tre kids, skidor, pjäxor, skidkläder, packning och den gudsförgätna beautyboxen (som aldrig fick plats i bagageutrymmet och således fick åka i framsätet med mamma) i vår (då väldigt heta) Volvo 740 när jag var liten. Those were the days.
 
Min svägerska och jag på väg upp i liften.
 
Matmässigt har jag nog intagit hela mina årskvot av irish coffee på lite mindre än en vecka. Calle har ätit gulaschsoppa till lunch nästan varje dag och en och annan öl har slunkit ner. Som det sig bör på en skidresa.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: meh.blo.gg

Ser härligt men kallt ut :-)

Svar: Det var det verkligen!
Charlotta Ljungblad

2014-01-18 @ 13:50:16
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: karin - trattoria

åh det låter ju underbart med hundspann!Akilles är framavlad till att tävla i det men än så länge drar han bara runt på mig...

Svar: Haha, men det är inte så dåligt det! Vår Isbjörn drar inte på något alls, hade man satt fast honom framför en kälke hade man antagligen hamnat i Tjottaheiti :=)
Charlotta Ljungblad

2014-01-18 @ 17:23:37
URL: http://www.trattoria.nu
Postat av: Margareta Hemert

Ja Charlotta, våra resor till Idre glömmer man aldrig. När Du var liten hade vi både barnstol och vagn med Puh! Vi hade så mysigt och Du och dina syskon lärde Er att åka skidor tidigt och det har Ni verkligen nytta av nu. Fortsätt med den traditionen alla syskonen med Era familjer. Kramar Mamma o Pappa!

Svar: Tack Mami! KRAM o PUSS!
Charlotta Ljungblad

2014-01-18 @ 20:24:58
Postat av: Desiree

Ser superhärligt ut. Vilket härligt kort på solen. Ja det blir lätt mycket packning då man ska iväg på skidsemester med kläder, skidor och allt annat som ska med. Sådana här veckor brukar gå alldeles för snabbt.
Kramar!

Svar: Ja, det gör de verkligen, buhu! KRAM!
Charlotta Ljungblad

2014-01-19 @ 21:41:52
URL: http://livingitsweet.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Naaaaw, gulle du! Välkomna hem!

Svar: TACK kompis! Vi ses på onsdag, tjoho!
Charlotta Ljungblad

2014-01-20 @ 19:58:03
URL: http://chibichibimoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0