Fint SÄLskap

Ser ni? Och NEJ, det är ingen fågel.
 
Jag ber om ursäkt för den ytterst dåliga rubriken men jag vill bara meddela att vi HAR SETT SÄLAR! Första gången från båten när vi lagt till strax söder om Ljungskile, och idag såg vi en guppa omkring i vattnet när vi stod på bryggan. Helt otroligt.
 
 
Vi har haft en helt fantastisk sensommarhelg på landet. Solsken, årets sista båttur och fina vänner gör mig så glad att jag helt enkelt måste skicka er alla ett virtuellt vykort från (sen-) sommarens finaste helg. 
 
 
Bästa maten att ta med på en båttur är den ytterst välplanerade vi-tager-vad-vi-haver-röran som vi ofta slänger ihop. Den här gången blev det en sorts tomatsallad med finhackade tomater, lök, basilika, kronärtskocka och svarta oliver. Alldeles lagom att servera med en bit baguette. Till efterrätt festade vi till det med vattenmelon, Bibbis flädersaft och ett paket kakor som vi hittade i skafferiet. Den här helgen ska jag minnas med värme, speciellt i november när Göteborgsvädret får mig att fundera över varför jag inte bosatte mig i en djungel istället.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Emmy

Åh, vilka underbara bilder! De riktigt andas sommar. Ljuvligt...

Svar: Tack, fina du!
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 02:19:22
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Saragunmarie

Helt underbara bilder! :)

Svar: Tack! :=)
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 07:06:28
URL: http://saragunmarie.blogg.se
Postat av: Elin

welcome to the djungle ;)

Svar: Hahaha, tack! :=)
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 09:33:07
URL: http://www.ragazze.se
Postat av: Hanna

Usch ja, Gbg-regn är lika hemskt som Londonditot. Vi har en sådan dag idag. Måndag, grått, regn, kallt. Blä, tycker det är lite väl tidigt för riktigt höst särskilt som det hände över en natt. Men det är då de fina sommarminnena tröstar. Som tur är.

Kram kram

Svar: Precis, man får minnas alla fina sommarminnen och plocka fram dem när vintern är som värst! Kram!
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 15:11:26
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Sara på Vardag.nu

Härliga bilder! Det var verkligen sommar i helgen. Det kändes bra som ett typ av avslut, så man kan acceptera att den är slut nu. För det får man ju anta att den är ändå. Men vet gör man ju aldrig ;)

Svar: Jamen precis - förstår vad du menar men att det känns som ett avslut, haha. Idag bjöd Göteborg på allt mellan sol och regn så det känns helt klart som att sommardagarna är förbi.
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 15:30:32
URL: http://vardag.nu
Postat av: Victoria

Underbara bilder!!

Svar: TACK! :=)
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 20:33:36
URL: http://victoriabrikho.se
Postat av: Desiree

Låter väldigt gott och sommarfräscht. Ja en underbar sommar har det helt klart varit både hos er i Sverige och här nere på kontinenten. Underbart att ni kunde bada och allt så här en bit in i september. Mycket sommarkänsla i dessa fina bilder.
Kramar!

Svar: Ja, sommaren har verkligen varit fantastisk! Jag är glad att den håller i sig ett tag till, då känner man sig lite mer redo för den låååånga vintern som är på intåg :=) Kram!
Charlotta Ljungblad

2013-09-09 @ 21:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0