Woodstock, 69

Göteborg, New York - ingen vet säkert.
 
En finare dag än den igår kan man nog inte önska sig när det vankas bröllop för två fina vänner. Solsken, höstlöv, fina färger och utsikt över Älvsborgsbron och inloppet till Göteborg. Göteborgshybris, jag vet, men när man står vid St Birgittas kapell och tittar ut över vattnet får jag samma känsla som när vi för ett år sedan vigdes vid Manhattan Bridge i Brooklyn och tittade ut över hamninloppet i New York. Det känns som igår fast ändå inte alls. Jag kommer ihåg hur varmt och klibbigt det var. Hur vi kiknade av skratt när en gammal hippie tittade på oss och skrek "HEY, I looked just like you when I was at Woodstock back in '69!" och gjorde fredstecknet och pekade på mitt flätade hår. Hur vi struntade i att åka till stan och istället drog upp en stereo på taket i Bushwick och dansade under bar himmel tills vi stupade i säng framåt småtimmarna. Åh, vad kul allt det där var. Och igår, då var det fest på samma sätt fast ändå inte alls. Vissa i familjen slirade hemåt vid halv sex i morse och det sista jag såg av dansgolvet var några väldigt fina vänner som dansade som om det inte fanns någon morgondag. Nu ska jag ta tag i den här dagen och fixa frukost till zombien i sovrummet, ha en trevlig söndag! 

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: josefine

ert bröllop låter verkligen som drömbröllopet!

Svar: Du är för snäll, kompis! GRATTIS till huset, förresten - försökte kommentera på din blogg men det fungerande inte. Ser fantastiskt ut! En trädgård, tjoho!!
Charlotta Ljungblad

2013-10-13 @ 16:01:18
URL: http://djungeltrumman.se/tuffastavalla
Postat av: Desiree

Bröllop är underbart och så fyllt av glädje. Det som är härligt är också att det lätt tar fram de där fina minnena och glimtarna av ens egna stora dag. De är just de där små detaljerna som gör att man blir alldeles varm i hjärtat. Ha fin söndagkväll.
Kram!

2013-10-13 @ 20:07:25
Postat av: catta

Bra bröllop är de bästa festerna!

I somras skulle jag på en av mina bästa kompisars bröllop. Köpte hem min drömmars klänning för halva priset men som ändå kostade en flygbiljett till just NY. Som tur var bangade jag för den klänning jag i själva verket använde skvallrar numera om att jag tydligen kröp på marken eller något... Som sagt var, bröllop är de bästa festerna.


Svar: Hahahahaha! Det var som när vi var på Åland på bröllopsfest i slutet av sommaren. Calle smartass kommer på att vi ska bada och kryssar genom en skogsdunge med en stupliknande avsats som gjorde att jag hasade ner på rumpan och fick supersnygga bruna ränder på min klänning. Och så kommer vi till badplatshelvetet och så är det en båtbrygga som inte var det bästa badstället. Åh, vad jag tyckte om min man lite extra då. Not.
Charlotta Ljungblad

2013-10-14 @ 21:35:07
Postat av: Hanna

Så roligt att få höra mer om ert bröllop och era vänners låter lika fint det!

Kram, Hanna

Svar: Tack, kompis! Kram!
Charlotta Ljungblad

2013-10-15 @ 11:55:07
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Catta

Bruna ränder? På rumpan? Låter som om badhistorien är till gör att täcka en olycka. Hehe... :)

Svar: Hahahahhaa! Ja, erm, alltså, hrm.... *skämsminen*
Charlotta Ljungblad

2013-10-15 @ 22:10:03
Postat av: Catta

*FÖR!!!!

Ibland önskar jag att tipex ändå fungerade på datorer...

2013-10-15 @ 22:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0