Smörrebröd på Södra vägen

Nej, jag tänker inte vänta med att äta tills du tagit en bild.
 
Vi har inte flyttat ännu, men redan har vi upptäckt en riktig pärla i vårt nya kvarter! Precis bredvid entrén till vårt hus ligger det nämligen världens sötaste lilla smörrebrödsbageri och jag och Calle var såklart tvugna att prova det en regnig morgon för några dagar sedan. Jag slog till på en variant med cambozola och Calle valde en med inlagd strömming. Efter det här besöket klappar mitt skånska (uppväxt-nära-Danmark-) hjärta lite extra för det här fina bageriet. Gå dit, ok? Skippa alla tråkiga cafékedjor som invaderar centrala Göteborg och ät ett smörrebröd istället.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Hanna

Men vilken guldgruva att ha så nära nya lägenheten! Jag har iofs en mysig gastropub runt hörnan från där jag bor så jag ska inte klaga... ;-) Kram!

2013-05-30 @ 11:06:52
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Calle

Strömmingsmackan var grym. Rekommenderas varmt!

//Calle

Svar: Amen to that!
Charlotta Ljungblad

2013-05-30 @ 21:20:45
Postat av: Desiree

Yum det lät gott med smörrebrödsbageriet i ert nya kvarter. Perfekt att kunna slinka in där och få lite god mat då ni flyttat och man kanske inte hinner laga så mycket själv för att man har fullt upp med att packa upp kartonger.
Kram!

Svar: Ja, det blir inte mycket matlagning för oss då, buhu! Saknar redan att kunna laga mat ordentligt, men jag får bita ihop sålänge! Kram!
Charlotta Ljungblad

2013-05-30 @ 22:17:36
Postat av: sofie mumsfillibaba

Tack för tipset! Smörrebröd gillas. Men det låter ju som en galet härlig och lugn morgon. Härligt med lite tid tillsammans på morgonkvisten!

Svar: Ja, vi får ju så mycket leveranser till nya lägenheten nu, och just den morgonen skulle 200 kg golv komma mellan 08-10. Såklart kom det typ 0945, så vi hade gott om tid att göra annat (läs: fika och sova på en filt på golvet!)
Charlotta Ljungblad

2013-05-30 @ 22:30:35
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: josefine

taget till nästa picknick!

Svar: Hurra!
Charlotta Ljungblad

2013-05-31 @ 12:40:44
URL: http://djungeltrumman.se/tuffastavalla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0