Rust never sleeps

Helg, igen. Allt blir ju lite upp och ner när det är julledigt till höger och vänster men den här helgen ska jag skrota omkring i pyjamas, laga mat och kanske baka ett bröd eller två. Och just det, kolla på lite recept till nyår, kanske. Vad ska ni äta? Berätta!
 
 
Det var längesedan vi firade #flamingofredag men just ikväll kommer min partner in crime Malin på middag hos oss och då ska jag slå på stort och dricka en drink (eller två). Vårt barskåp har blivit väldigt välfyllt de senaste månaderna och det senaste tillskottet är Drambuie. Med det kan man göra rusty nail, en något söt men ack så god whiskydrink som gör sig bäst med avsevärt mycket mer än is än på bilden.
 
Rusty nail
1 drink
 
6 cl Famous Grouse
2 cl Drambuie
citronzest till garnering
isbitar
 
Blanda allt och servera i väl kylda glas. Garnera med citronzest.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Har samma nyårs-funderingar…….

2013-12-28 @ 09:18:05
Postat av: Anonym

Här blire klassisk mat; Oxfilé, potatisbakelser och vinsås :):)

2013-12-28 @ 17:48:58
Postat av: Lena Peterson

Hos oss blir det risotto m skaldjur och Glace au Four till efterrätt, mkt gott. MVH Lena

Svar: Glace au four, vilken klassiker!
Charlotta Ljungblad

2013-12-29 @ 14:41:01
Postat av: Kim

Rusty Nail drack jag för första gången på min studentbal. Det var erbjudande i baren och rik var man ju inte, så man slog till. Jag gillade den inte. Då. Men smaklökarna hinner ju ändras på 11 år, och idag tycker jag det låter gott!

Vi ska käka tiorätters på Vrå på Posthotellet... så jag klagar icke ;)

Svar: Hahaha! Den är helt klart speciell! Väldigt, eh, stark får man nog säga. Men det är fint ibland det med =)
Charlotta Ljungblad

2013-12-29 @ 16:06:03
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0