MacMurray RanchFörsta gången vi drack det här vinet var i Newport, en liten stad vi passerade på väg till Boston för några år sedan. Eftersom vinet inte är helt lätt att få tag på i Sverige köpte vi med oss några flaskor hem när vi var i NYC i höstas och allt sedan dess har de sparats i väntan på ett MacMurray-värt tillfälle. Det kom igår. Våra grannar var över på middag och eftersom de (helt frivilligt och utan klagomål) hjälpte oss att klippa till och montera ihop över 100 menyhäften var det definitivt ett bra tillfälle att öppna en flaska. Oh. The. Joy. Om ni ramlar över en flaska är det lag på att ni måste testa, oavsett hur dyrt det är. I tell you.
Nu ska jag väcka Calle och dra med honom till närmsta café för att äta frukost. Hoppas ni får en fin söndag, allihopa!

PS. Magnus och Sara åker till Hawaii dagen efter vi åker till NYC. Någon av er som sitter inne på finfina tips som de kan ta med sig i bagaget? DS.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Mary

Låter helt fantastiskt, får se om jag kan komma över en flaska ngn dag!

2012-06-10 @ 10:53:24
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Postat av: Desiree

Vilken härlig och trevlig sponankväll. Låter helt rätt att öppna en favorit flaska då.Gillar ideén med att dra ner till närmsta fik och äta en god frukost också. Låter otroligt mysigt. Det får jag se till att göra. VIlken ö på Hawaii ska de till. Jag har bara varit på Maui men skulle otroligt gärna besöka stora ön samt Kaui som även kallas den gröna ön. Hawaii är ett paradis så dina vänner har mycket underbart att se fram emot.

Kram och trevlig söndag.

2012-06-10 @ 11:43:24
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Megan

Åh men vilka fina menyer! Jag undrar om inte min bror har pratat om det vinet... måste kolla.Har självklart Hawaiitips, man kan alltid maila mig. Bra att veta vilka öar osv. Och håller med Desiree ovan: de har mycket att se fram emot!

2012-06-10 @ 19:39:30
URL: http://inspirationsskafferiet.com/
Postat av: Mårtenssons kök

Vilka fina menyer ni har fått till, och vilka fina kompisar som hjälper till! Klart de och kvällen förtjänade en flaska av favoritvinet.

2012-06-10 @ 19:41:08
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Nina

Så snygga menyer! Visst är det mycket pill med förberedelser så här men oj, vad det är värt det=)!

2012-06-10 @ 21:34:57
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Kim

Sjyssta grannar! Hoppas de får komma på bröllopet? ;)

Vintips är alltid trevligt, oavsett om det är lättåtkomligt eller ej.

2012-06-11 @ 17:42:20
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Charlotta I Matrepubliken

Mary: Hoppas det, för vinet är verkligen otroligt gott!Desiree: De ska till Kauai, Maui, Oahu!Megan: Toppen, jag ber dem maila dig!Mårtenssons: Tack! Det är vår snälla grafiska formgivare till kompis som har gjort dem. Otroligt fina!Nina: Ja, det får vi hoppas! :=)Kim: Det får de def göra! :=)

2012-06-11 @ 18:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0