So, Sonoma

 
Innan vi körde norrut mot Eureka och redwoodskogarna besökte vi Cline Cellars i Sonoma. Vi har druckit Clines Zinfandel innan (den billigaste varianten) och när jag nyss kikade på Systembolagets hemsida såg jag att de har tagit in flera av deras viner, bland annat Cline Cashmere som vi provade idag. Vinprovningen där var förresten gratis, till skillnad från de vingårdar vi besökte i Napa.
 
 
Efter en heldag i bilen har vi nu kommit fram till Eureka, en sömnig liten småstad som råkar vara en alldeles utmärkt utgångspunkt inför morgondagens stora äventyr - redwoodskogen.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Desiree

Kul att systemet har flera av deras viner. Var det någon ni provade som du tyckte var speciellt god? Kör ni norrut nu och upp längst med Hwy 1? Fantastiskt vackert att köra längst med havet med de vilda vågorna. Ha det fortsatt bra.
Kram!

Svar: Det som finns på Systemet som heter Cashmere provade vi, det var väldigt gott! Även det zinfandelvinet som är dyrast, tror det ligger på 200 kr typ. Även det var riktigt fint!

2012-07-21 @ 07:55:28
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Kim

Kul med alla små orter och ortnamn man stöter på längs vägen. Vi stannade en gång i en liten ort i Nebraska som heter Gothenburg. Popultaion typ 403.

Svar: Haha, du skojar?! Cool! Vi har också kört förbi en del tveksamma småorter, fnissar varje gång :=) Du förresten, du får hojta till om jag ska skicka kompisar att hämta kakor hos dig (om du har orkat baka något!)

2012-07-21 @ 12:38:52
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Amy's piece of cake

Vilka fina bilder och reseskildringar du/ni bjuder på! :) Såg Alcatraz tidigare hos dig, det skulle jag jättegärna vilja besöka!

Svar: Ja, det var helt klart ett coolt ställe att besöka!

2012-07-21 @ 14:15:54
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
Postat av: Ann-Louise

Jag bodde i Silicon Valley i 6 år under min uppväxt & din reseskildring väcker en massa härliga minnen till liv. Tack för alla roliga för alla inblickar! :D

Svar: Vad härligt!

2012-07-22 @ 13:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0