Dobbes

 
Det där Stilla Havet är knappast speciellt stilla. I alla fall inte längst Oregons kust där det skummar och slår in stora vågar mot klipporna på land. Men jösses, vad fint det är! Helt obegripligt vackert, faktiskt. Hela den här delen av USA är otroligt fascinerande. Väldigt annorlunda från det jag är van vid i det här landet - NYC, vill säga - men ganska likt Sverige på sina sätt. Den fina naturen och de vänliga människorna bidrar till det, antar jag. McMinnville, staden vi bor i, har på något sätt blivit den stora höjdpunkten på vår resa och jag kan inte för mitt liv förstå hur en liten stad i det nordvästra hörnet av det här landet kan göra ett så stort intryck på oss. Men, jag antar att det är en kombination av närhet till fin mat, otroliga viner och alla vänliga människor. Och såklart det mysiga Hotel Oregon som på kort tid blivit vårt favorithak.
 
 
Vinprovningen hos Dobbes igår  var helt klart något av det bästa i vinprovnings-väg hittills. Eftersom några av deras viner går att hitta på Systembolaget tyckte vi att det var kul att komma dit och holy guacamole. Vilket vin. Beställ hem en flaska (till exempel det här) nästa gång ni ska fira något - ni kommer inte att ångra er. Nähö, hörni, nu åker vi till Portland och går på ölfestival. Hej sålänge!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Vad härligt det låter! Väldigt fina bilder :)

Svar: Tack! Vi har det riktigt fint här - imorgon börjar dessutom ölfestivalen, wihoo!

2012-07-25 @ 21:57:24
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se/
Postat av: Desiree

Låter som sagt helt underbart. Älskar det där vilda vågorna och det otämjda havet längst med västkusten. USA är så coolt för det är så olika beroende på vart man befinner sig även om det är ett och samma land. Naturen i Oregon ser otroligt vacker ut. Orörd, vacker och vild. Älskar att få sådan här typ av reseinspiration som du delar med dig av.
Kraam!

2012-07-26 @ 09:20:12
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Linda

Jisses! Nu vill jag åka till Oregon! Jag har nog aldrig riktigt tänkt på att man kan åka dit, även om jag har vetat att den finns. Det verkar som om ni har det helt fantastiskt och naturen låter sagolik. Jag tror att jag får börja spara ihop lite pengar för att åka dit =)

Svar: Do it! I särklass en av de coolaste stater jag varit i. Älskar Portland, för att inte tala om hela vinområdet. Åh, underbart!

2012-07-29 @ 13:56:40
URL: http://livsaptit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0