Oregon BF

 
Det är sant. Portland (och Oregon) är himmelriket om du är det minsta intresserad av öl. Idag var första dagen på Oregon Brewers Festival och vi har provat så mycket öl att vi är alldeles fyrkantiga. I alla fall jag. Alla stora bryggerier på västkusten (och några andra) är representerade: Pyramid, Dogfish Head, Deschutes och Sierra Nevada bland andra.
 
 
Att vara tidigt ute på festivalen var en bra idé, det var inte en enda människa i kö när vi kom dit runt 12.30. Det fylldes dock upp ganska snabbt och jag kan tänka mig att det är packat med folk senare på eftermiddagen/kvällen, för att inte tala om helgen... Imorgon är det dag två och vi ska gå igenom de öl vi inte hann med idag. It's a tough job but somebody gotta do it, som man brukar säga.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sia

Kul!!

Svar: Verkligen!

2012-07-28 @ 08:09:46
Postat av: Louis

Speak no word of swedish but this is cool. OBF is the place to be if you're into bear for sho.

Svar: Mos def!

2012-07-28 @ 18:25:19
Postat av: Emmy

Sista bilden på Calle är helt underbar! Går inte missa den njutningen :-)

Svar: Visst är den underbar?! Älskar den! Han fick dessutom så mycket beröm för sin tröja, halva festivalen ville ta bild med hans "Pugs not Drugs"-tröja. Uppenbarligen väldigt Mops-kära människor på ölfestivaler :=)

2012-07-28 @ 21:19:25
URL: http://remsansbistro.blogspot.se
Postat av: Desiree

Ha ha ja ni har haft en tuff resa med många tuffa uppdrag ;-)
Ha en toppendag!
Kramar!

Svar: Haha, verkligen! :=)

2012-07-29 @ 09:23:18
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Efter alla dina inlägg blir jag mer och mer övertygad om att nästa sommar lämna kidsen hemma och bila runt på en matexpedition längs med hela västkusten. Yum yum yum!

Förresten drömde jag om ert bröllopskalas för några nätter sen och att jag glömde baka en tårta till den. Sån tur är tror jag inte att det kommer att bli en sann dröm. Istället har jag fullt upp med att experimentera med olika veganrecept as we speak.

Svar: Do it! Eller åk dit och ta med er kidsen :=)
Jag förstår verkligen inte varför alla envisas med att köra rutten SF-LA-Las Vegas osv när det finns så otroligt mycket vackra saker norrut. Portland är verkligen en grym stad, för att inte tala om Seattle. We will be back!

Du, tack snälla fina du för att du orkar baka till kalaset! Hör av dig när du vill att vi ska hämta upp den, och säg bara hur mycket du vill ha!

Kram!

2012-07-29 @ 19:07:55
URL: http://lillamatderiven.blogspot.com
Postat av: Nina

Underbart! Snacka om paradis!

Svar: Paradis it is! :=) Och nu sitter vi på flygplatsen och ska snart åka hem. Buhu.

2012-07-29 @ 21:43:00
URL: http://denvassastekniven.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0