Pasta med getost och pinjenötter

Pasta signerad Gordon Ramsay, receptet hittat via favoritbloggen Anne's Food. Aningens modifierat, grymt god och perfekt mitt-i-veckan-mat!



Pasta med getost och pinjenötter
2 portioner

180 g pasta
en gnutta chiliflakes (eller chilipulver)
färsk rosmarin (efter smak och tycke)
150 g sugar snap peas
getost (efter smak och tycke)
30 g pinjenötter
en skvätt grädde
salt & nymald svartpeppar
smör att steka i

Koka pastan. Smält smöret i en stekpanna och lägg i chili och finhackad rosmarin. Stek i någon minut och tillsätt sedan sugar snap peas och pinjenötterna och stek några minuter till. Lägg pastan i stekpannan när den är kvar och tillsätt en skvätt grädde för att göra det mer såsigt. Smula över getost precis innan servering, smaka av med salt och peppar.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: anna karlsson

jag fick hans kokbok i julklapp och har länge funderat på att göra just den här rätten =)

2010-01-13 @ 11:24:31
Postat av: olof

grymt, den där ramsay kanske inte är så dum ändå.

2010-01-13 @ 21:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0