Parmesanchips

Igår gjorde jag übergoda parmesanchips för att distrahera motståndarlaget. Det gick tyävärr sådär, för det blev inte jag som gick vinnande ur TP-vendettat (vilket inte bara innebär total skam, utan även att Calle kommer bli totalt odräglig de närmsta dagarna).



Nåväl, parmesanchipen blev väldigt goda, och de är enkla att göra!

Parmesanchips
Sätt ugnen på 200 grader. Riv parmesanost och lägg i små högar på en bakplåtspappersklädd plåt i några minuter och ta ut när de är gyllenbruna. Låt rinna av på hushållspapper.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Daniella - BakeCake

Oj, så gott! Parmesanchips är verkligen hur gott som helst! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake

2010-04-24 @ 12:47:27
URL: http://bakecake.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja!!!! Ostchips är en storfavorit här i hushållet och något jag kan få supercravings efter en helt vanlig eftermiddag. Och de man gör på fin parmesan (som då dessutom är laktosfri) är något av det bästa. Äsch, nu blev jag sugen. Men jag står och kokar kola så jag får vänta lite på ostchipsen=)



Hoppas du har en mysig helg, TP-turneringen till trots=)

2010-04-24 @ 19:50:33
URL: http://laktosfritt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0