Parma med pinjenötter

Vad är grejen med sparris och citrusfrukter egentligen? Drömmer fortfarande om förrätten som vi fick hos våra grannar i fredags. Sparris, parma, citronsås och pinjenötter. Galet gott.



Jag åt min utan skinkan, funkade alldels utmärkt det med.


Parma med pinjenötter
4 portioner

300 g grön sparris
1,5 dl pinjenötter
8 skivor parmaskinka

1 dl crème fraiche (lätt)
1 tsk rivet citronskal
salt & peppar

Koka sparrisen i lättsaltat vatten, 3-5 minuter och rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Linda parmaskivorna runt sparrisen, lägg på en klick dressing och strö över pinjenötter.


Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0